Type and press Enter.

Avondje uit start bij Cocktails & Coiffeurs

Cocktails-coiffeurs-ellis-cocktails

Yes, de eerste zaak waar je onder genot van een goede cocktail (of andere heerlijke versnapering) je haren kunt laten doen, is geopend. Wat een feest. Want dat is het. Cocktails & Coiffeurs opende onlangs haar deuren op de Tongersestraat in Maastricht. De perfecte hangout voordat je bijvoorbeeld de stad in duikt. Samen met Sarah van ik hartje Maastricht mocht ik het ervaren. Niet alleen onze haren werden gedaan, we kregen ook een make-up touch up. Ik neem je mee..

Cocktails-coiffeurs-ingang
Op de Tongersestraat
Cocktails-coiffeurs-bubbels
We starten met Bubbels!
Cocktails-coiffeurs-before
Aan de bar en onze before-foto

Bubbels

Ik hou ervan om net iets extra’s te doen wanneer er iets speciaals op de planning staat. Een leuk jurkje, net een beetje meer make-up en mijn haren in een iets ander model. De voorpret is eigenlijk net zo leuk als het event zelf. Of misschien met de komst van Cocktails & Coiffeurs nog een tikkeltje leuker. Het liefst met een groep vriendinnen, lekker tutten.

Bij binnenkomst worden we verwelkomd door Edin, met een glaasje bubbels on ice. Die gaat er altijd wel in. Een goed begin van deze optut-sessie wat ons betreft. De bubbels drinken we in het bargedeelte. Hier kun je ook zonder afspraak bij de kapper of visagiste terecht. Onder het genot van een glaasje bubbels bespreken we de wensen en verplaatsen ons naar het andere gedeelte van de zaak.

Cocktails-coiffeurs-interieur
Waar ‘the magic happens’
Cocktails-coiffeurs-kapstoel
De föhn erop
Cocktails-coiffeurs-cocktail
In vuur en vlam
Cocktails-coiffeurs-ikhartje
Sarah aan de cocktail

Little make-over

Ik moet eerlijk bekennen dat het echte föhnen niet aan mij besteed is. Geen geduld voor -zucht-. Dat laat ik dan ook maar al te graag aan een professional over. Xandra wist er wel raad mee. Eerst flink de borstel erdoor en vervolgens werd mijn bos afgemaakt met enkele gedraaide lokken. Een ‘little make-over’ kan ik wel stellen. Ook Sarah kreeg een ‘little make-over’, erg gezellig zo samen in de kapstoel.

Genieten, wanneer er iemand aan mijn haren zit. Nog beter wanneer dit moment vergezeld wordt door een hete cocktail. Ondertussen begint het wel op onze lachspieren te werken…

Cocktails-coiffeurs-pizzaoven
Pizza’s van Piano B
Cocktails-coiffeurs-pizza-cocktails
Pizza en cocktails
Cocktails-coiffeurs-pizza
Dit laten wij niet aan onze neus voorbij gaan

Pizzaaaaa

Het feestje is echt compleet. We krijgen namelijk pizza van Piano B. Dit zijn de buren van Cocktails & Coiffeurs. Voor wie Piano B niet kent, ga het proeven. Een van de beste pizzeria’s in town, kan ik wel stellen. Alle hapjes die je krijgt bij Cocktails & Coiffeurs komen van deze masters. Naast een nieuwe cocktail met gin en aardbeien, genieten wij van een caprese- en champignon-truffel pizza. Die ging er wel in.

Cocktails-coiffeurs-ellis
Finishing touch
Cocktails-coiffeurs-ellis-sarah
After (cocktails) foto

Met de haren in de krul stap ik na de pizza en 2 cocktails nog even in de stoel van de visagiste. Sarah is me al voorgegaan en straalt van oor tot oor. Dat wil ik natuurlijk ook. Er worden hier en daar wat oneffenheden weggepoetst, ik krijg een lipstickje en oogschaduw op en ik ben klaar voor een geweldige avond.

Lachen, gieren, brullen en er ook nog tiptop uitzien. Wat wil je nog meer?

Boek je ervaring samen met je vriendinnen, of alleen, via deze link.

Cocktails & Coiffeurs
Tongersestraat 27
Maastricht

Cocktails-coiffeurs-crew
Dank je wel, Team Cocktails & Coiffeurs