Type and press Enter.

Bourgondisch en kunstzinnig genieten

Insider-joop-wolters

We delen zelf graag onze leukste tips in Limburg. Maar het is net zo leuk om dit ook aan anderen te vragen zodat we zeker weten dat we echt niks leuks missen. Dat doen we middels de ‘insider tip’ rubriek, die regelmatig terug te vinden zal zijn op Liefs uit Limburg. Dit keer laten we Joop Wolters aan het woord:

Joop Wolters
Is 36 jaar
Geboren in Limbricht
Woont in Echt
Is energiemaker, moderator, trainer EN ondernemer bij Plek C

De Proeftip

Waar ga jij het liefst iets eten of drinken?

“Ik ga graag naar Tapperie de Gats op de Markt in Sittard. Een combinatie van Limburgse gastvrijheid, heerlijk eten met een vleugje “van vreuger”. Bovendien is er voldoende keuze uit de meest bijzondere speciaal biertjes. Ik geniet van de ketel op tafel, de sla zoals oma die ook maakte en het heerlijke malse vlees. Een aanrader voor iedereen die houdt van een heerlijk bord eten. Niet sterren-chique, maar wat mij betreft wel sterren-waardig”.

Markt 20, Sittard

cafedegats-oudstecafe-sittard
De Gats
De Doetip

Als je 1 activiteit mocht noemen: Wat doe je dan het liefst?

“Dan is dat ThijsArt in Susteren. Een kleine galerie waar Thijs je persoonlijk ontvangt voor een heerlijke kop koffie, gepersonaliseerde kunst op maat, toffe cadeau-items en workshops. De workshop “tapasplanken schilderen” staat garant voor plezier, creativiteit en een toffe avond met vrienden of collega’s. Ik ben fan van zijn werk en ik volg hem met veel plezier op Facebook en Instagram”.

Feurthstraat 18, Susteren

thijs-art
Thijs met een van zijn kunstwerken

Ben jij ook een insider en deel je graag je beste tips? Stuur ons een mailtje: info@liefsuitlimburg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.