Type and press Enter.

‘Coole’ uitjes tijdens heet weer

Grotten-maastricht-steppen-2

Dat was puffen geblazen de afgelopen dagen en we hebben nog een aantal zomerse maanden in het vooruitzicht. Het was zo warm dat je soms niet meer weet wat te doen. Voor de mensen die de dagstranden en het badje in de achtertuin wel hebben gezien, hebben wij een lijstje gemaakt met de meest verkoelende uitjes in Limburg. Even geen zon en hitte, maar verkoeling. Hier komen ze:

Museum

Bij een museum is de temperatuur altijd aangenaam. Kunst moet tenslotte altijd op een goede temperatuur zijn en daarom perfect om te bezoeken tijdens een hete dag. Zoek een museum uit waar ze een expositie hebben die je aanspreekt, zodat je uren rond kunt dwalen. Eet en drink na afloop nog iets want zo is die hete dag zo voorbij en heb je ook nog iets geleerd. Winwin. Wij gingen onlangs een kijkje nemen bij Museum voor de vrouw in Echt. Nieuwsgierig naar onze ervaring? Lees het hier.

museum-voor-de-vrouw-hoed
Outfit met bloemenhoed – Museum voor de vrouw

Grotten

De grotten van Maastricht liggen op 35 meter diepte en hebben een constante temperatuur van 11 graden. Heerlijk bij dit tropische weer toch? Onlangs deden wij een steptocht door de grotten van de Zonneberg. Naast dat het ontzettend leuk was, hebben we ook echt iets opgestoken. Nieuwsgierig naar deze tocht? Lees het dan hier. Ps: Een jasje meenemen is wel aan te raden.

Grotten-maastricht-zonneberg
Klaar voor de steptocht

Bioscoop

In de bioscoop is het fijn vertoeven door de airco. Bij een hete dag het perfecte moment om die ene goede film te gaan kijken, of misschien kies je wel voor een filmmarathon. Natuurlijk onder het genot van een flinke zak popcorn, zakje m&m’s of winegums. Genieten!

Snowworld

Skiën bij 30+ graden? Dat kan zeker! Dat doe je bij Snowworld in Landgraaf. Neem je wintersportkleding mee, want hier is het altijd koud. Je kunt tijdens deze hete zomer alvast je training voor de komende wintersport inzetten. Je kunt er maar beter zo vroeg mogelijk mee beginnen!

Escaperoom

De favoriete bezigheid van een van ons: De escaperoom. Even helemaal in een andere wereld en natuurlijk in een andere temperatuur. Super leuk om samen met vrienden te doen en gelukkig zijn er heel wat rooms te vinden in onze regio. Welke wij een van de leukste vinden? Dat is die in het Escapecentrum Limburg (Hellstraat 666, Sittard) én de rooms van Team Trapped in Venlo.

Succes met de hitte!

Liefs,

Fleur & Ellis