Type and press Enter.

Dit doen wij het liefs(t) in augustus

Fleur-Ellis-Fiets

Onze tips zijn terug! Het was de afgelopen maanden natuurlijk lastig om leuke uitjes met jullie delen, aangezien deze veelal werden afgelast. Voor deze maand hebben we gelukkig weer wat activiteiten bij elkaar kunnen sprokkelen. We raden evengoed aan om vlak van tevoren te checken of alles nog steeds doorgaat. Augustus staat bij ons in het teken van muziek, film, lekker eten & sport. Laten we beginnen!

Straatmuzikanten Roermond

In de binnenstad van Roermond kun je op 1 en 2 augustus tussen 13.00-16.00u genieten van diverse tunes tijdens het straatmuzikanten festival. Het overzicht van artiesten lees je hier. Maar je kunt je natuurlijk ook laten verrassen.

Sunset met Mister Sammi

Op 7 augustus wordt het beachterras van de Sunset Lounge in Roermond omgetoverd tot een prachtig decor voor een heerlijk culinair avondje uit. De gastchef van Mister Sammi verzorgt een uitgebreide seafood platter en je wordt voorzien van een bijpassende fles wijn en water. Dit alles in de buitenlucht met zomerse livemuziek op de achtergrond. Aanvang is 18.00u en reserveren kan via deze link.

Essentrics | Maastricht

Wil jij al je spieren eens goed wakker schudden tijdens een laagdrempelige total body workout? Dan is essentrics waarschijnlijk helemaal jouw ding. De sport bevat elementen van ballet, tai chi en fysiotherapie. Iedereen is welkom, jong of ouder, getraind of onervaren. De lessen worden zondagochtend (10.30-11.30u) en woensdagochtend (08.00-08.45u) in de buitenlucht gegeven en elke donderdag online. De kosten voor een losse les bedragen € 8,50. Check voor meer info de Facebookpagina van dr. Moveament of mail naar dr.moveament@gmail.com.

Essentrics-Maastricht-drmoveament
Essentrics move

BLOOM Kerkrade

Kerkrade is sinds juni een heerlijke zomerbar rijker. Je waant je hier 100% in vakantiesfeer, laten we dat nu net nodig hebben. Er worden diverse dinnershows georganiseerd maar je kunt er ook ‘gewoon’ binnenwandelen voor een hapje en/of drankje. Om zeker te zijn van een plek raden we je aan om wel even te reserveren. Check de website en laat je verleiden tot een heerlijk zomerdagje. 

Openluchtfilm | Maastricht

Filmhuis Lumière in Maastricht organiseert van 19 t/m 29 augustus het pop-up filmfestival: Lumière Open Air. Filmliefhebbers kunnen 8 avonden lang genieten van de mooiste films in de binnentuin van het Spinhxkwartier (lees meer over dit gebied in onze blog). Uiteraard zitten bezoekers op gepaste afstand van elkaar. Het complete programma staat online vanaf 3 augustus en de kaartverkoop is live vanaf 4 augustus. Tickets kosten € 6,80 per stuk in de voorverkoop. Kijk voor alle informatie op de website.

Wielerclinic Valkenburg

Op zaterdag 22 augustus kun je je wielrenskills aanscherpen tijdens een leerzame clinic in het zuiden. Er wordt voornamelijk aandacht besteedt aan de onderdelen klimmen en dalen. Koffie en vlaai bij aanvang (uiteraard), professionele begeleiding, inspirerende (ex) profs die hun kennis met je delen, een EHBO wagen, sportsnacks en een drankje na afloop zijn inbegrepen. Aanmelden kan via de website.

Hopelijk hebben we jullie wat inspiratie gegeven om er een heerlijke maand van te maken.

Geniet ze!

Liefs,

Fleur & Ellis