Type and press Enter.

Dit doen wij het liefs(t) in februari

Februari-2019-tips-Fleur-Ellis

Er is veel te doen in Limburg en wij struinen met plezier deze activiteiten af. Maar er worden ook veel eenmalige feestjes, rommelmarkten, exposities, voorstellingen, beurzen, etc. georganiseerd en ook daar zijn wij altijd voor in. Natuurlijk delen we deze tips graag met jullie, doe er dus je voordeel mee. Dit wordt de maand van Valentijn (voor de liefhebbers, wij overigens niet echt) en voorbereidingen op de Vasteloavend. Maar er staan natuurlijk ook nog andere leuke activiteiten op de planning.

Dit mag je niet missen in februari:

Closet Sale 10-2 | Maastricht

Geld aan het sparen (voor de Vasteloavend) maar toch zin om te shoppen? In het Studenthotel in Maastricht bieden deelnemers op zondag 10 februari  hun vergeten vintage schatten, tweedehands verrassingen en bloedmooie miskopen aan. Ook met een kleine budget kun je jezelf hier in het nieuw steken. En dat alles onder het genot van een drankje en gezellige muziek. Check de facebookpagina voor meer informatie.

Rock & Roll dansen | Elsloo

Swing jezelf terug in de tijd met eens een andere sportieve activiteit. Iedere donderdag (31 januari trappen ze af) vanaf 21.00 uur in Zaal ‘de Dikke Stein’ in Elsloo kun je namelijk leren Rock & Roll dansen. Nog niet helemaal overtuigd? Ga met je danspartner eens vrijblijvend kijken tijdens de oefenavond. Bovendien zijn de eerste 3 lessen gratis! Meer info: [email protected]

Hart zagen 14-2 | Maastricht

Valentijnsdag, you love it or you hate it. Mocht je het leuk vinden om op deze dag in ieder geval iets creatiefs te doen, dan staat Goudsmid Renske de Veld voor je/jullie klaar. Ze organiseert namelijk een workshop sieraden maken; halve harten, hele harten, alleen of samen met je geliefde. De workshop duurt 3 uur en de kosten zijn 45 euro per persoon. In de pauze kun je smullen van een kopje koffie of thee en een stukje zelfgebakken valentijnstaart. Inschrijven kan via : [email protected]

Vasteloavend-Limburg
de Vasteloavend komt in zicht!
Friday Afternoon 15-2 | Heerlen

Warmdraaien voor de ‘vasteloavend’ en interessante contacten opdoen, een super goede combi wat ons betreft. Verschillende Limburgse artiesten zorgen tijdens deze editie van de netwerkborrel voor een echt carnavalesk sfeertje in de nr. 7ven in Heerlen. Ben jij ook een liefhebber? Zet deze dan zeker in je agenda. Koop je ticket op de website.

Leren schminken | Hulsberg

Wil je dit jaar opvallen door je mooie geschminkte gezicht tijdens de carnaval, of heb je kids die het prachtig vinden om omgetoverd te worden tot hun helden? Op verschillende data in februari wordt een workshop schminken gegeven in Hulsberg. Koffie, thee en materialen zijn bij de prijs inbegrepen én tijdens de workshop krijg je 10% korting op de producten van Grimas. Kosten bedragen 37,74 euro en inschrijven kan via de site van de VVV.

Maak er een creatieve en swingende maand februari van (dan doen wij dat ook)!

Liefs,

Fleur & Ellis