Type and press Enter.

Dit doen wij het liefs(t) in januari

fleur-ellis-plu

Er is veel te doen in Limburg en wij struinen met plezier deze activiteiten af. Maar er worden ook veel eenmalige feestjes, rommelmarkten, exposities, voorstellingen, beurzen, etc. georganiseerd en ook daar zijn wij altijd voor in. De maand van goede voornemens is aangebroken: januari. We komen een beetje bij van de feestdagen en gaan er weer vol goede moed tegenaan. Het nieuwe jaar is begonnen. Gelukkig is er naast een ‘beetje chillen’ ook genoeg te doen. Zo maken we ons ook weer langzaam klaar voor het feest van het jaar: carnaval! Dit zijn onze favorieten.

Nieuwjaarsloop | Heerlen

Om het nieuwe jaar te vieren organiseert Endurance op 4 januari om 9.30u een sportief duurloopje door het Imstenraderbos en Heerlen. De duurloop is 10,4 km en er zullen twee tempo groepen zijn, namelijk 06:30 min/km en 08:00 min/km. Het parcours bestaat uit 165 hoogtemeters en met enkele kuitenbijters zijn de oliebollen er zo afgetraind en wordt er weer plaats gemaakt voor een glaasje prosecco. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel zo handig. Vertrekken vanaf Boscafé La Dillegence.

Goede voornemens | Kerkrade

Altijd weer die goede voornemens. Ga jij ze dit jaar wel waar maken? Krachtlab gaat je erbij helpen. Op zaterdag 11 januari om 15.00u organiseert Krachtlab Parkstad een sessie volledig in het teken van het verwezenlijken van je goede voornemens. Tijdens een presentatie geven zij jou inzichten, maar bovenal tips en tricks hoe jij je doelen kunt behalen (of volhouden). Iedereen is welkom, lid of geen lid. Deelname aan de presentatie is gratis. Aanmelden via info@krachtlab.com.

70’s en 80’s party | Weert

Voor degenen die nog niet uitgedanst zijn: op 11 januari 2020 vanaf 20.00u gaat Café ’t Swaentje in Weert back in time met de 70’s & 80’s Party. Een avond vol met disco classics om het gevoel van ‘toen’ te herleven. DJ Sjef Dingemans staat deze avond achter de draaitafel en verzorgt een avond vol soul-, disco-, rock- en pophits, zodat de voetjes van de vloer kunnen. Gratis entree!

Mindgym on tour | Venray

Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd. Mindgym is een methode met handvaten om je mentale conditie op te krikken. Want echt, hersenkwabben zijn net als een te dikke pens heel goed te trainen. Hoe blijf je wendbaar en flexibel? Hoe train je je aandachtspier en zorg je voor betere concentratie en focus? Wouter de Jong, bestsellerauteur, combineert wetenschappelijke inzichten met praktische oefeningen en technieken om moeilijke momenten te verlichten en om meer te kunnen genieten. Hij vertelt op 25 januari in de schouwburg van Venray waarom succes niet gelukkig maakt, maar geluk je wel succesvoller maakt. Kaartjes koop je hier.

Nieuwjaarsconcert | Maastricht

Het Teaching Hotel begint dit jaar feestelijk met een nieuwjaarsconcert. Muziek professionals van ‘A Piacere Maastricht Study Ensembles’ spelen de mooiste klassieke muziekstukken terwijl jij kunt genieten van een 3-gangen diner (€ 37,50 incl. aperitief). Tegelijkertijd zullen eerstejaarsstudenten van de Hotel Management School Maastricht voor een eersteklas gastronomische ervaring zorgen. Reserveren kan via +31 (0)43 352 82 49 of salesteachinghotel@zuyd.nl.

Winter BBQ | Venlo

Trek je warme jas aan want op 26 januari zal de jaarlijkse winter BBQ van Sur Meuse plaatsvinden. Geen zon? Niet erg! Die bedenk je gewoon erbij. De BBQ is buiten bij een kampvuur maar zorg toch voor warme kleren. Sur Meuse zorgt voor verwarmende drankjes en eten. Glühwein, winterse speciaal bieren en wijnen, heerlijk vers bereid vlees en natuurlijk brood met kruidenboter. Tel daar live muziek bij op en de gezelligheid is compleet. Kosten zijn € 34,95 inclusief 5 consumptiebonnen. Reserveren kan via 077-4001300.

Maak er een fijne maand van en bovenal een succesvol jaar!

Liefs,

Fleur & Ellis