Type and press Enter.

Dit doen wij het liefs(t) in januari

januari-tip-fleur-ellis

Er is veel te doen in Limburg en wij struinen met plezier deze activiteiten af. Maar er worden ook veel eenmalige feestjes, rommelmarkten, exposities, voorstellingen, beurzen, etc. georganiseerd en ook daar zijn wij altijd voor in. Natuurlijk delen we deze tips graag met jullie, doe er dus je voordeel mee.

Dit willen wij niet missen in januari:

Zèn op Zondag Yin Yoga op 13 januari | Weert

Yoga op zondag, heerlijk toch. Lekker ontspannen je week afsluiten. Een beetje ontspanning doet ons altijd goed en er is geen betere manier om dat te doen dan met yoga. Yogamassage Weert organiseert op 13 januari Zèn op zondag met Yin yoga, de tegenhanger van de dynamische Yang yoga. Deze vorm van yoga richt zich op het bindweefsel en op ontspanning. Ervaring met yoga is niet nodig. De kosten zijn 10 euro per persoon. Aanmelden via [email protected]

Beer best friends op 19 januari | Roermond

Bier drinken met je beste vrienden. Beter gaat het niet worden. Tenminste, dat vinden wij! Jill Murphy’s in Roermond organiseert deze avond. Een waarbij het proeven van speciaal biertjes met beste vrienden centraal staat. De chef duikt de keuken in voor heerlijke bier en food combinaties. Je kunt erbij zijn voor € 27,50 p.p.

Reserveren en meer informatie

Zweit veur leid op 20 januari | Maastricht

De maand januari staat in het teken van goede voornemens, gezond eten en lekker bewegen. Op 20 januari kun je je conditie testen tijdens Zweit veur leid. Dit jaar is een speciale versie, want de run bestaat 25 jaar. Je loopt door de binnenstad van Maastricht en loopt voor het goede doel. De afstand kun je zelf kiezen (3, 6, 9 of 12km). Wij lopen in ieder geval mee, net zoals ieder jaar. Tot aan de startlijn!

Lees hier voor meer informatie

Rewind op 25 januari | Maastricht

We love R&B en HipHop! We hebben de feestjes van Rewind dan ook al meerdere keren bezocht. Echt een feest, van begin tot eind. Zoals zij zelf zeggen “spoelen we terug naar de hits van toen en fast forwarden naar de hits van nu”. Dit keer in de muziekgieterij. Er zijn nog kaarten, ben er snel bij, want het is altijd zo uitverkocht.

Klik hier voor je tickets

Stormbaan in het zwembad op 27 januari | Vaals

Bij Landal hoog Vaals kun je uittesten in hoeveel tijd je de stormbaan op water kunt trotseren. Lachen, gieren, brullen lijkt ons dat. Iedere zondag van 14.00 – 19.00 kun je gaan proberen. Een normaal entreeticket is voldoende.

Meer informatie is hier te vinden

Have fun in januari!

Liefs,

Fleur & Ellis