Type and press Enter.

Dit doen wij het liefs(t) in juli

Er is veel te doen in Limburg en wij struinen met plezier deze activiteiten af. Maar er worden ook veel eenmalige feestjes, rommelmarkten, exposities, voorstellingen, beurzen, etc. georganiseerd en ook daar zijn wij altijd voor in. In juli zitten we midden in de zomer en dan genieten we natuurlijk van alles wat dit mooie seizoen ons te bieden heeft. Hier volgen onze favorieten.

Braderie | Weert

Op 5 juli kun je heerlijk slenteren door de binnenstad van Weert. Daar zal namelijk de jaarlijkse braderie plaatsvinden. Er staan verschillende kraampjes en er is live muziek. De horeca pakt zoals altijd flink uit. De stad bruist. Meer informatie is te vinden via meerdere plaatstelijke facebookpagina’s en via deze link.

The Cure | Sittard

Fan van the Cure? Dan moet je hierbij aanwezig zijn. Bij de Foroxity bioscoop in Sittard kun je namelijk de onvergetelijke jubileumshow van The Cure in Hyde Park bekijken op donderdag 11 juli. De populaire band speelt klassiekers zoals Lovesong, Lullaby, Boys Don’t Cry, Burn en Friday I’m in Love. Koop hier je tickets voor dit spektakel.

Imkerijdagen | Heerlen

Op 13 juli zijn de landelijke Imkerijdagen. Je kunt bij Natuurvriendenhuis Eikhold aan de Valkenburgerweg 72 in Heerlen een kijkje nemen. Zij geven dan informatie over imkeren, workshops, cursussen en nog veel meer. De toegang is gratis. Je kunt uiteraard tijdens deze dag diverse bijenproducten kopen.

Dagje Roermond

De VVV in Midden Limburg organiseert ‘Dagje Roermond’. Tijdens deze dag beleef je Roermond in 1 dag: cultuur, lekker eten, shoppen en genieten op het water. Het programma start om 11.30 uur met een wandeling o.l.v. een VVV-stadsgids. Tussen 13.00-15.30 uur heb je ruim de tijd om lekker te lunchen en te shoppen in de binnenstad, of in Designer Outlet Roermond. Je dagje wordt afgesloten met een rondvaart van 70 minuten.

Dagje Roermond is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag, in de periode 16 juli t/m 23 augustus 2019. Koop je e-tickets via de ticketshop.

Kunst in Vaals

Ben je een kunstliefhebber? Dan moet je in het weekend van 20 en 21 juli in Vaals zijn. Stichting De Kopermolen organiseert dan het jaarlijks terugkerend Kunstevenement ‘Kunst in Vaals’. Dit evenement is in alle opzichten een bezoekje waard. Kunst in Vaals vindt plaats rondom het historische raadhuis in het centrum van Vaals – Von Clermontplein. Je kunt kunst bekijken van verschillende kunstrichtingen afkomstig uit België, Duitsland en Nederland. Meer informatie over dit weekend is hier te vinden.

Casual Friday Borrel | Maastricht

Wij houden wel van een glaasje, lekker ontspannen met vrienden, heerlijk. Het liefst op vrijdagmiddag om samen het weekend in te luiden. Alex in Maastricht organiseert elke laatste vrijdag van de maand een “Casual Friday” Borrel. De borrel is voor iedereen van 17.00 – 19.00 uur, de bites & beats zijn ‘on the house’ en drankjes mag je zelf afrekenen. Superleuk dus voor vrienden, maar zeker ook om met je collega’s de week af te sluiten.

Geniet van de zomer!

Liefs,
Fleur & Ellis