Type and press Enter.

Dit doen wij het liefs(t) in november

Liefs-uit-Limburg-november-tips-Fleur-Ellis

Er is veel te doen in Limburg en wij struinen met plezier deze activiteiten af. Maar er worden ook veel eenmalige feestjes, rommelmarkten, exposities, voorstellingen, beurzen, etc. georganiseerd en ook daar zijn wij altijd voor in. We kunnen de decembermaand al bijna ruiken. In november wordt dan ook het nodige georganiseerd in het teken van deze feestmaand! Wij doken de agenda weer in. Check onze tips voor november! 

Papi Chulo | Heerlen

In deze toch wel al koude maand, lopen de temperaturen hoog op in de Nieuwe Nor in Heerlen. Op 2 november strijkt Papi Chulo, het tropische feestje, namelijk weer neer op deze plek. Tussen 23.00 en 04.00 mogen de voetjes van de vloer en dans je op Dancehall, Reggaeton en Moombahton. Koop je tickets hier.

Nienke Plas | Roermond

Nienke Plas, de wervelwind van Youtube, doet Roermond aan met haar tour genaamd ‘Van de hak, op de Tak’. Je kunt haar show op 7 november bekijken bij het Theaterhotel De Oranjerie. Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijkers die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium. Ga erbij zijn, wij zijn fan. Koop je tickets hier.

11 van de 11 | Maastricht

We doen al een klein vreugde dansje: Carnaval komt er weer aan. Die periode ernaar toe, luiden we natuurlijk in op de 11 van de 11de in het MECC in Maastricht. Vanaf dan kan het aftellen beginnen. Maar voordat we dat doen dansen en zingen we mee met onze favoriete Limburgse artiesten. Het programma, met o.a. Beppie Kraft, Andy en Roy, en nog een hoop andere carnavaltoppers, start om 11:11 en zal duren tot 20.00. Meer informatie over dit event is hier te vinden. Mocht je trouwens uit het noorden komen, Be parts events zorgt voor vervoer. Bekijk hier de shuttle mogelijkheden.

Vastelaovend-kaugomballen-automaat-Fleur
Wij tellen al af: ALAAF!

Sinterklaas intocht | Landgraaf

Op 16 november komt Sinterklaas aan in Landgraaf. Samen met zijn pieten en zijn trouwe metgezel Amerigo, zal de Burgemeester van Landgraaf hen rond 11.00 op het Raadhuisplein verwelkomen. Sinterklaas zal alle kinderen ontvangen in Winkelcentrum Op de Kamp. Tot ca. 15.00 is iedereen van harte welkom bij de Meet & Greet met de Sint. Aanmelden is niet nodig.

Kerstmarkten | Limburg

In november openen ook een heleboel kerstmarkten hun deuren. Zo kun je vanaf vrijdag 15 november tot en met 29 december weer terecht in de Gemeentegrot in Valkenburg (regulier geopend van do-zo 10.00-19.00, entree volwassenen vanaf € 7,50). Maar er zijn ook veel kleinere markten die zeker de moeite waard zijn. Zo wordt er vanaf 23 november 3 weekenden lang een supermooie kerstmarkt georganiseerd in de Laathof in Eijsden (geopend van 11.00-17.00, entree vanaf € 2,- p.p.). Uiteraard blijft het noorden van de provincie niet achter, het weekend van 23-24 november wordt in Kasteel Daelenbroeck bijvoorbeeld een Christmas and Vintage fair georganiseerd (vanaf 10.00/10.30-16.30, entree € 3,50). Wij vinden dit heerlijke uitjes voor als het herfstweer niet meezit en je alvast in de stemming wilt komen.

Maak er een knusse maand van!

Liefs,

Fleur & Ellis