Type and press Enter.

Dit doen wij het liefs(t) in september

fleur-ellis-september

We zitten er nog steeds middenin, maar gelukkig lijkt steeds meer mogelijk, als we ons maar aan de richtlijnen houden. Dus check altijd goed van tevoren of onze getipte evenementen nog doorgaan of dat er misschien extra maatregelen worden genomen. Daarna kan het feest beginnen. September staat bij ons in het teken van bloemen, muziek, lekker eten, sport en hopelijk laat de zon zich nog lekker zien. Pak pen en papier, hier komen ze.

Dahliatuin | Maastricht

Ben je gek op bloemen? Of misschien Dahlia’s specifiek? Ga naar deze open dag. Vorig jaar waren wij ook aanwezig op deze dagen en hebben we onze ogen uitgekeken. De meest prachtige Dahlia’s in alle soorten en maten. Je kunt ze er plukken en/of knollen kopen voor in je eigen tuin. Tel daar een lekker stukje Limburgse vlaai en een kopje koffie bij op en je hebt een heerlijke middag. Lees hier meer informatie.

fleur-ellis-september-dahlia
Je kijkt je ogen uit!

Ladies night | Weert

Ladies, trommel je vriendinnen op! Op 7, 8 en 9 september 2020 organiseert Gotcha! Cinema een Ladies Night. Ditmaal met de voorpremière van het romantisch drama; The Secret: Dare To Dream. De film is geïnspireerd op het boek: The Secret van Rhonda Byrne, waarvan wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren zijn verkocht. Je wordt om 19.45 uur verwacht. De entree is € 15,- p.p. inclusief film, welkomstdrankje, loterij en amuses. Meer informatie, klik hier.

Zomersessies | Heerlen

Een tijdelijk openluchttheater strijkt neer in Heerlen. Aan het einde van wat een festivalloze zomer in Zuid-Limburg leek te worden, valt er toch nog wat te genieten. Het bedrijventerrein van C-Mill in Heerlen is vanaf zondag 23 augustus zes weekenden lang het decor van Playa Urbana 2020, de Zomersessies. Meer dan 20 openlucht-concerten in een heerlijke festivalsfeer. Er zijn optredens van o.a. Laïs, Tangarine, Pjotr, Joe Buck. Playa Urbana wordt uiteraard volledige corona-proof ingericht en georganiseerd. Koop je tickets hier.

Wijnrestaurant | Voerendaal

Yes, ook dit jaar kunnen we weer wijn (en nog meer lekkers) proeven op het land! Wijnrestaurant op het land gaat door en wel van 12 september tot 4 oktober. Deze unieke ervaring mag je niet missen. Wijngaard St. Martinus op het perceel Langeberg gelegen te Voerendaal, zal als locatie dienen voor de tweede editie van Wijnrestaurant op het Land. Waar je vorig jaar uitkeek óp de wijnranken, zit je er dit jaar middenin. Het restaurant zal worden geplaatst te midden van de wijngaard. Je kunt er lunchen of dineren, à la carte of een menu. Reserveer je tafeltje snel, er zijn een beperkt aantal plekken.

Rewind | Sittard

De organisatie van Rewind is super creatief. Samen met Café de Buren maken ze het onmogelijke mogelijk! Op 18 september organiseren zij een silent disco op het terras. Geen overlast voor de buurt en toch een hoop plezier. Iedereen boekt een tafel (daarop mag natuurlijk gedanst worden :)), hapjes en drankjes worden gebracht zodat er niet teveel gelopen hoeft te worden. Ze werken met shifts, zorg dus dat je je tafeltje reserveert. Op 2 september start de kaartverkoop.

Ironman | Maastricht

Een heel jaar getraind, maar of het doorging was nog maar de vraag. Voor veel ironmannen en -vrouwen bleef het lang onduidelijk, maar het verlossende woord is eruit: het gaat door! Weliswaar zonder publiek en met een gewijzigde route, maar dat mag de pret (en inspanning) niet drukken. Op 26 en 27 september zullen de fanatieke mannen en vrouwen de Limburgse ‘bergen’ verzetten. Eerst door de Maas, daarna op de fiets om het vervolgens hardlopend af te maken. Wil je nog meedoen? Dat is mogelijk. Klik hier.

ironman-maastricht-ellis-visser
Vorig jaar deed Ellis mee!

Heeeeele fijne nazomer maand!

Liefs,

Fleur & Ellis