Type and press Enter.

Dit doen wij het liefs(t) in september

Liefs_Uit_Limburg_07-06-2019-14

Er is veel te doen in Limburg en wij struinen met plezier deze activiteiten af. Maar er worden ook veel eenmalige feestjes, rommelmarkten, exposities, voorstellingen, beurzen, etc. georganiseerd en ook daar zijn wij altijd voor in. De zomer is nog volop bezig en er staan een heleboel leuke activiteiten op de planning. We zetten onze favorieten voor je op een rij.

Kannen & Kruiken | Maastricht

De echte levensgenieters kunnen hun hart weer ophalen tijdens het weekend van 6-7-8 september tijdens Kannen & Kruiken in het stadspark in Maastricht. Proef verschillende biertjes of heerlijke wijnen. Natuurlijk onder het genot van diverse gerechtjes en live muziek. Een goede combinatie voor een smaakvolle dag. Toegang is gratis. Meer informatie is hier te vinden.

Kannen-kruiken
Foto: Kannen & Kruiken

Avondvierdaagse | Sittard

Iedereen is weer zo goed als terug van vakantie en dan staat traditiegetrouw de avondvierdaagse in Sittard weer voor de deur. Een event voor jong en oud! Op 10, 11, 12 en 13 september is het mogelijk om 6 of 10 km te wandelen in de noordelijke, zuidelijke en westelijke omgeving van Sittard. Geen tijd om vier dagen te wandelen? Geen probleem! Je kunt bij de start ook dagkaarten kopen. Vooraf aanmelden kan hier.

avondvierdaagse-sittard
Foto: Francoise Petersen

Playa del Sol | Roermond

Sunset Salsa Events presents: Playa del Sol op 15 september bij de Sunset Lounge. Nog even lekker genieten van die zomer. Dj’s El Jomry & Juanito draaien de sterren van de hemel. Dansen aan het water bij ondergaande zon, heerlijke latin muziek en een tropisch sfeertje. De avond start om 18.00 u en zal om 23.00 u afgelopen zijn. De entrée is € 8,-. Tickets koop je hier.

Bevrijdingsfestival | Weert

Dit jaar 75 jaar geleden, op 22 september 1944, werd Weert bevrijd van de Duitse bezetters door de Engelsen. Deze vrijheid viert Weert met een Bevrijdingsfestival in het weekend van 21 en 22 september. Je kunt genieten van optredens van onder andere Maan, Waylon, Nielson en BLØF. Allemaal met voltallige liveband. Zorg wel dat je een ticket hebt. Die kun je hier kopen voor € 24,50 per stuk.

bevrijdingsfestival-weert
Vier de vrijheid!

Food & Fuego | Valkenburg

Op zaterdag 28 september wordt de binnenplaats en brasserie van het voormalige postkantoor in Valkenburg exclusief omgetoverd tot een sfeervol en gezellig openlucht foodfestival met foodbikes, bars, terras, live muziek en een kidscorner. Vanaf 15.00 u kun je genieten van ambachtelijk streetfood. Tickets kosten € 19,95 incl. een welkomstdrankje en munten voor drie streetfood gerechtjes. Tickets zijn hier te koop.

food-fuego
Met verschillende foodtrucks

Fuiven & Schuifelen | Venlo

Ken je het nog? Hitszone? Wij wel! Helemaal uit onze tijd. Op 28 september mixt hitszone de beste summerjams en meezingers uit je brugklas door elkaar. Even je momentje pakken op de Spicegirls of bij Walk on water van Milk inc. Terug in de tijd dus bij Grenswerk in Venlo. Bestel een Breezer aan de bar en ga helemaal los met je vrienden.  Tickets vanaf € 8,60. Bestellen kan hier.

Geniet nog van deze fijne zomer!

Liefs,

Fleur & Ellis