Type and press Enter.

Horeca hotspot Venray

Venray-foodspots-limburg-magazine

We maakten onlangs een roadtrip door het midden en noorden van Limburg (lees meer over onze trip en over de regio in het Limburg Magazine). We stopten o.a. in Venray. Dit bleek een horeca hotspot! Hier hebben we heel veel leuke eet-en drinkplekjes ontdekt. Uiteraard zijn we onderweg een aantal keren gestopt om voor te proeven. Maar er is meer! Lees mee.

Horeca hotspots

Aangekomen in Venray krijgen we spontaan trek. Hier zijn zoveel leuke horecatentjes! We maken een rondje langs Proeflokaal Goesting, Gastrobar Tof, Zowyzo en Café de Stad. Stuk voor stuk hele leuke plekken om een hapje of drankje te nuttigen. We gaan voor een kopje thee met een chocolademuffin to go, altijd goed.

cafe-de-stad-venray-limburg-magazine
Het knusse interieur van Café de Stad

Woon-en kookspulletjes

We lopen nog even binnen ‘Beej Janssen’, waar we rondsnuffelen tussen de woon-en kookspullen en genoeg cadeau ideeën opdoen. Mocht je dus niet alleen gek zijn op eten maar ook op koken, dan zit je hier goed.

Beej-Janssen-Venray-Limburg-Magazine
Beej-Janssen-Venray-Limburg-Magazine

Meer leuke tips in Venray

Doe

 Proef

Slaap

venray-appie-selfiemuseum
Dit leuke pop-up museum is helaas gesloten

Sla deze bestemming zeker niet over als je op zoek bent naar leuke foodspots in Noord-Limburg. Heb je nog meer leuke tips? Laat het ons weten!

Veel liefs,

Fleur & Ellis