Type and press Enter.

Hotspot in de hoofdstad: Saam

SAAM-Maastricht-Liefs-uit-Limburg-toet

Bistro Bar Saam, een nieuwe hotspot dichtbij de Maas. Een spectaculaire bar, Limburgse favorieten en hippe items sieren deze plek. Saam is het nieuwe restaurant bij het MECC in Maastricht. Een bezoek aan het congrescentrum is echter geen vereiste om hier te komen smullen. We nemen jullie mee via een photo log.

Entree en decor

De ingang van Saam ligt links naast de ingang van het MECC. De blauwe vlaggen wapperen je tegemoet. Eenmaal binnen waan je je in een hippe omgeving met veel groen. Een groot restaurant met prachtige bar én terras lachen ons toe.

SAAM-Maastricht-Limburg-ingang
De ingang van Saam
SAAM-Maastricht-Limburg-restaurant
Het frisse interieur

Menu

Op het menu staan diverse gerechten met o.a. ingrediënten uit de regio zoals Limburgse geitenkaas, gehaktbrood, Livar, vlaai en nog veel meer. Je kunt hier van maandag t/m vrijdag genieten van zowel ontbijt als lunch, diner en diverse drankjes.

SAAM-Maastricht-Limburg-menu
Een blik op het (Limburgse) menu
SAAM-Maastricht-Limburg-drankje
Alvast een lekker drankje

Eyecatchers

De ronder bar in het midden van de bistro is de ultieme eyecatcher. Je kunt hier aansluiten voor een versnapering of van een afstandje bewonderen hoe je drankje wordt bereid. Bij mooi weer kun je ook kiezen voor een plekje op het gezellige terras.

SAAM-Maastricht-Limburg-bar
De spectaculaire bar
SAAM-Maastricht-Limburg-terras
Bij goed weer kun je hier genieten

Food

Wij schuiven aan voor een luxe lunch en kiezen voor een sandwich met gehaktbrood van Saveurs en een Limburgse geitenkaas salade. Uiteraard gepaard met een lekker drankje en gevolgd door een spectaculair chocolade dessert: Saam blanche genaamd. Heerlijk.

SAAM-Maastricht-Limburg-sandwich-gehaktbrood
Time for food
SAAM-Maastricht-Limburg-Fleur-salade-geitenkaas
Smullen maar
SAAM-Maastricht-Limburg-dessert-chocolade
En natuurlijk een toet
SAAM-Maastricht-Limburg-Fleur-Ellis
Wij komen zeker nog eens SAAMen smullen

Je zult ons hier zeker nog eens (hot)spotten want we hebben gesmuld. Mocht je op zoek zijn naar een leuke evenementenlocatie dan kun je hier trouwens ook terecht. Maak zeker een tussenstop als je in buurt bent of check alvast de website.

Smakelijk!

Liefs,

Fleur & Ellis

Bar Bistro Saam
Forum 100
6229 GV Maastricht