Type and press Enter.

Limburg Rocks!

Wij weten natuurlijk allang dat Limburg ‘rockt’. Maar daar doelen we deze keer eigenlijk niet op. We zagen een initiatief voorbij komen dat letterlijk gebruikt maakt van Limburgse rocks, stenen dus. En niet zomaar stenen, maar zwerfkeien. Dit klinkt misschien niet direct super aantrekklijk, maar er is meer. We vertellen je er alles over en gaan natuurlijk zelf aan de slag.

Het idee achter Limburg Rocks is om mensen van alle leeftijden in beweging te brengen en iets leuks/ liefs  voor een ander te doen. Het is de bedoeling dat je een kei bestelt, die geleverd wordt met een verfsetje en een beschrijving, en deze geheel naar eigen inzicht gaat beschilderen. Op de achterkant laat je jouw postcode achter en vervolgens leg je jouw steen op een plek naar keuze. Je legt de plek vast en deelt de foto via social media. Als iemand je steen vindt kan hij/zij je dat laten weten via de Facebookpagina (community) en de steen eventueel weer een nieuw ‘thuis’ geven. Daarnaast kun je een steen beschilderen voor iemand in het bijzonder, en deze bijvoorbeeld achterlaten voor zijn/haar deur.

Liefs-uit-Limburg-Limburg-rocks-pakketje
Het pakketje

Een perfecte activiteit voor dagen dat er niet veel anders te doen is. Wij werden gelijk enthousiast van bovenstaande en gingen aan de slag om een ‘Liefs uit Limburg kei’ te creëren en deze een mooi plekje in het Limburgse landschap te geven.

Liefs-uit-limburg-limburg-rocks-schilderen-fleur
Sjeng oan de geng

Leuke weetjes over Limburg Rocks:

  • Het idee is ontstaan toen een van de oprichters op reis was in Australië
  • De verf is 100% milieuvriendelijk en het papier 100% gerecycled
  • 25% van de opbrengst gaat naar goede doelen

Zie hier het eindresultaat, we zijn trots (herken je de ‘vlaai’?)! Mocht je onze kei ergens spotten, laat het ons én Limburg Rocks dan weten via social media.

Limburg-rocks-steen-liefs-uit-limburg
Kiek ‘m shinen

O ja, niet geheel onbelangrijk: de kosten voor een setje zijn € 5,95. De keien zijn te bestellen via de website.

Let’s rock this world together!

Liefs,

Fleur & Ellis