Type and press Enter.

Loods81: Heerlijk plekje aan de Rijksweg

Loods81_zomerfris

Warm! Dat was het toen Fleur en ik Loods81 bezochten. Op het terras van Loods81 zit je heerlijk aangenaam. Uit de zon en in een briesje. We waren niet de enige met dit goede idee om hier te komen lunchen, het terras zat vol. Daarnaast loopt het af en aan met mensen die iets bij de traiteur kopen. Loods81 is iets bijzonders. Het interieur, het eten en de locatie. Wij gingen het allemaal ervaren.

Loods81_straat
Loods81 vanaf de Rijksweg
Locatie

Je verwacht deze horeca gelegenheid misschien niet zo langs de rijksweg tussen Maastricht en Gulpen. Ik was er zelf dan ook al meerdere malen langs gereden, maar nog nooit eerder gestopt. Na ons bezoekje kan ik je garanderen dat dit meer dan de moeite waard is. Stop even, kijk binnen en geniet van het lekkers dat ze te bieden hebben.

Loods81_binnen
Uitnodigend om helemaal leeg te kopen
Interieur

Wij zaten heerlijk op het terras, maar binnen ervaar je Loods81 het beste. Deze van origine aardappelloods is omgetoverd tot restaurant en traiteur. De sfeer is industrieel, maar toch ook knus. Grote tafels, verschillende hoekjes met ingrediënten (olijfolie, brood, pasta’s, wijn) die je kunt kopen voor een culinair avondje thuis en niet te vergeten de vitrine met vers bereide gerechten. Erg handig wanneer je weinig tijd hebt of wanneer je eters krijgt en geen zin hebt om zelf te koken.

Loods81_eten
Om af te halen

Lunch

We kwamen voor de lunch en ik vermoed ook dat de meeste mensen met ons hiervoor komen. Op de menukaart staan warme gerechten zoals sate, videeke en quiche maar ook heel wat koude gerechten zoals een broodje brie, sandwich met kip en plateau charcuterie. Voor ieder wat wils dus. Je kunt hier trouwens niet echt uitgebreid dineren want de keuken is maximaal tot 17.00 open.

Loods81_carpaccio
Broodje carpaccio
Loods81_tonijnsalade
Boerenbol (zeg maar brood) met tonijnsalade

Wij aten een broodje carpaccio en een boerenbol met luxe tonijnsalade. Beide broodjes waren smaakvol opgemaakt en werden geserveerd op ouderwets servies. De bordjes waren leeg: het was heerlijk.

Loods81_fleur_sap
Fleur met haar limonade
Loods81_ellis_sap
Slurp

We sluiten ons bezoek af met een verfrissende huisgemaakte limonade met spa rood, limoen, munt en gember. Heerlijk koel op deze warme dag!

Ook Loods81 bezoeken? Wij zijn erg benieuwd wat jouw ervaring is. Laat hier beneden een reactie achter.

Loods81
Rijksweg 81
6269 AB Margraten

Liefs,
Ellis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.