Type and press Enter.

Over ons

Hallo lieve lezer,

We vertellen jullie graag waar het ‘Liefs uit Limburg’-avontuur begon. We zaten een tijd terug aan de eettafel, toen Ellis over haar ‘nieuwe idee’ vertelde. Een persoonlijk, online platform met diverse tips voor een bezoekje aan Limburg, voor mensen binnen én buiten de regio. Zij vond Fleur de beste persoon om dit platform op te starten en verder in te vullen. Fleur was gelijk enthousiast en ‘here we are’. Weg met het stoffige imago van onze prachtige streek en hup eropuit! Alle leuke uitjes ontdekken!

En ze leefden nog lang en gelukkig..

Waar dat precies allemaal begon? Ellis werkte in 2015 als Accountmanager in het ziekenhuis van Maastricht. Ze kreeg de opdracht om een congres te organiseren. Hier kon ze wel een paar extra handen bij gebruiken. Zodoende werd er een vacature geplaatst. Fleur was een van de sollicitanten. Vanaf het eerste gesprek klikte het zo goed dat ze werd aangenomen. Dit was de start van een ‘dreamteam’ (al zeggen we het zelf :P).

Een jaar later wisselde Fleur naar een fulltime functie en nog even later wisselde Ellis van baan en bedrijf. Hoewel we elkaar niet meer vrijwel elke dag zouden zien en spreken, betekende dit niet het einde van de samenwerking. Ellis was toen al druk met haar eigen blog en een heleboel nevenactiviteiten. Fleur checkte regelmatig in haar vrije tijd Ellis haar blogs op tekstuele zaken (is die opleiding journalistiek toch nog ergens goed voor geweest).

Maar…. wie zijn die twee?

Ellis, jullie kennen haar misschien al van haar blog: www.healthtastic.nl, of van een van de vele andere initiatieven waar ze aan meewerkt, heeft zo gezegd een passie voor lekker en liefst gezond eten. Ze zorgt goed voor zichzelf door veel en divers te bewegen. Maar verwar haar niet met een ‘healthfreak’, balans is alles. Zeker als je een ware bourgondiër bent.

Bij een omschrijving van Fleur, zijn de woorden ‘creatief’ en ‘humoristisch’ onmisbaar. Van een carnavalsoutfit samenstellen tot het bedenken van creatieve ideeën, zoveel mogelijk van dat alles is wat ze het liefste doet. Dit gaat gepaard met de nodige zelfspot en wilde fantasie. In veel dingen een tegenpool van Ellis, maar dat maakt wellicht de ‘magic’.

Om een lang verhaal kort te maken, wij willen voor en met jullie op zoek gaan naar de beste tips en uitjes in Limburg. Genieten kunnen we namelijk als de beste, liefst in Limburg. Tot snel!

Liefs,
Fleur en Ellis

p.s. onze mailbox staat altijd open voor knetter goede suggesties mail ons op info@liefsuitlimburg.nl

instagram: liefsuitlimburg
facebook: www.facebook.com/liefsuitlimburg