Gepocheerd eitje met pasen

Eten & drinken
Door
Ellis
3/6/24
Gepocheerd eitje met pasen

Een receptje speciaal voor de Paasdagen. Ofja, eigenlijk kan het altijd, maar met Pasen smaakt zo'n eitje toch net een tikkeltje lekkerder. Al helemaal als het gepocheerd is. Pocheren lijkt een kunst, maar als je een paar goede tips opvolgt, is het ontzettend makkelijk. Check deze video voor de tips.

Wat je nodig hebt voor deze toast:

Voor: 1 persoon
Bereidingstijd: 10 minuten
Makkelijk

  • 1 spelt boterham
  • 1 el olijfolie
  • 2 plakjes kalkoenfilet
  • 1 halve avocado
  • 1 el gebrokkelde geitenkaas
  • 1 ei
  • peper en zout
  • paar druppeltjes extra vergine olijfolie
  • (en natuurlijk water en azijn om het gepocheerde eitje te kunnen maken)

Hoe je het maakt:

1: Kook het water met azijn
2: Smeer het sneetje brood in met een beetje olijfolie en strooi er een beetje peper en zout over. Grill de boterham
3: Zodra het water gekookt heeft. Maak een kolkje met een lepel. Giet het eitje in het midden van het kolkje. Je hebt nu 3 minuten de tijd om de boterham te beleggen
4: Eerst de kalkoenfilet plakjes, snijd de avocado in plakjes en leg op de kalkoen, besprenkel met geitenkaas en maak af met het gepocheerde eitje
5: Besprenkel met de extra vergine olijfolie, peper en zout.

Smakelijk

Liefs,
Fleur & Ellis

Deel dit bericht
Ellis

Huisgemaakte tapas om te delen met vrienden

La Barraca is een tapas restaurant in de Rechtstraat (Wyck) Maastricht. Geniet samen van onze huisgemaakte mediterraanse tapas.

Gesponsorde content

Gepocheerd eitje met pasen

Eten & drinken
Ellis
3/6/24

Een receptje speciaal voor de Paasdagen. Ofja, eigenlijk kan het altijd, maar met Pasen smaakt zo'n eitje toch net een tikkeltje lekkerder. Al helemaal als het gepocheerd is. Pocheren lijkt een kunst, maar als je een paar goede tips opvolgt, is het ontzettend makkelijk. Check deze video voor de tips.

Wat je nodig hebt voor deze toast:

Voor: 1 persoon
Bereidingstijd: 10 minuten
Makkelijk

  • 1 spelt boterham
  • 1 el olijfolie
  • 2 plakjes kalkoenfilet
  • 1 halve avocado
  • 1 el gebrokkelde geitenkaas
  • 1 ei
  • peper en zout
  • paar druppeltjes extra vergine olijfolie
  • (en natuurlijk water en azijn om het gepocheerde eitje te kunnen maken)

Hoe je het maakt:

1: Kook het water met azijn
2: Smeer het sneetje brood in met een beetje olijfolie en strooi er een beetje peper en zout over. Grill de boterham
3: Zodra het water gekookt heeft. Maak een kolkje met een lepel. Giet het eitje in het midden van het kolkje. Je hebt nu 3 minuten de tijd om de boterham te beleggen
4: Eerst de kalkoenfilet plakjes, snijd de avocado in plakjes en leg op de kalkoen, besprenkel met geitenkaas en maak af met het gepocheerde eitje
5: Besprenkel met de extra vergine olijfolie, peper en zout.

Smakelijk

Liefs,
Fleur & Ellis

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je als eerste weten waar we uithangen? Laat hier je mailadres achter.

Door je in te schrijven blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom liefs uit limburg. We gebruiken jouw e-mailadres enkel voor deze doeleinden.
Bedankt! Je bent ingeschreven...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Door je in te schrijven blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom liefs uit limburg. We gebruiken jouw e-mailadres enkel voor deze doeleinden.
Bedankt! Je bent ingeschreven...
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2024 Liefs uit Limburg. Alle rechten voorbehouden.
Website door Hive Collective