Gepocheerd eitje met pasen
Een receptje speciaal voor de Paasdagen. Ofja, eigenlijk kan het altijd, maar met Pasen smaakt zo'n eitje toch net een tikkeltje lekkerder. Al helemaal als het gepocheerd is. Pocheren lijkt een kunst, maar als je een paar goede tips opvolgt, is het ontzettend makkelijk. Check deze video voor de tips.
Wat je nodig hebt voor deze toast:
Voor: 1 persoon
Bereidingstijd: 10 minuten
Makkelijk
- 1 spelt boterham
- 1 el olijfolie
- 2 plakjes kalkoenfilet
- 1 halve avocado
- 1 el gebrokkelde geitenkaas
- 1 ei
- peper en zout
- paar druppeltjes extra vergine olijfolie
- (en natuurlijk water en azijn om het gepocheerde eitje te kunnen maken)
Hoe je het maakt:
1: Kook het water met azijn
2: Smeer het sneetje brood in met een beetje olijfolie en strooi er een beetje peper en zout over. Grill de boterham
3: Zodra het water gekookt heeft. Maak een kolkje met een lepel. Giet het eitje in het midden van het kolkje. Je hebt nu 3 minuten de tijd om de boterham te beleggen
4: Eerst de kalkoenfilet plakjes, snijd de avocado in plakjes en leg op de kalkoen, besprenkel met geitenkaas en maak af met het gepocheerde eitje
5: Besprenkel met de extra vergine olijfolie, peper en zout.
Smakelijk
Liefs,
Fleur & Ellis
Huisgemaakte tapas om te delen met vrienden
La Barraca is een tapas restaurant in de Rechtstraat (Wyck) Maastricht. Geniet samen van onze huisgemaakte mediterraanse tapas.
Gepocheerd eitje met pasen
Een receptje speciaal voor de Paasdagen. Ofja, eigenlijk kan het altijd, maar met Pasen smaakt zo'n eitje toch net een tikkeltje lekkerder. Al helemaal als het gepocheerd is. Pocheren lijkt een kunst, maar als je een paar goede tips opvolgt, is het ontzettend makkelijk. Check deze video voor de tips.
Wat je nodig hebt voor deze toast:
Voor: 1 persoon
Bereidingstijd: 10 minuten
Makkelijk
- 1 spelt boterham
- 1 el olijfolie
- 2 plakjes kalkoenfilet
- 1 halve avocado
- 1 el gebrokkelde geitenkaas
- 1 ei
- peper en zout
- paar druppeltjes extra vergine olijfolie
- (en natuurlijk water en azijn om het gepocheerde eitje te kunnen maken)
Hoe je het maakt:
1: Kook het water met azijn
2: Smeer het sneetje brood in met een beetje olijfolie en strooi er een beetje peper en zout over. Grill de boterham
3: Zodra het water gekookt heeft. Maak een kolkje met een lepel. Giet het eitje in het midden van het kolkje. Je hebt nu 3 minuten de tijd om de boterham te beleggen
4: Eerst de kalkoenfilet plakjes, snijd de avocado in plakjes en leg op de kalkoen, besprenkel met geitenkaas en maak af met het gepocheerde eitje
5: Besprenkel met de extra vergine olijfolie, peper en zout.
Smakelijk
Liefs,
Fleur & Ellis
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Wil je als eerste weten waar we uithangen? Laat hier je mailadres achter.