Type and press Enter.

Prikkel al je zintuigen bij Cée

cee-concepts-massage-nagenieten

Ontspanning in de vorm van een massage staat hoog op mijn vrije tijdslijstje. Wanneer ik even een moment kan vinden in mijn agenda plan ik een me-momentje. Heerlijk even alleen met jezelf bezig zijn, echt een cadeautje. Ik zou het iedereen willen adviseren, na zo’n massage ben je een heel ander mens en kun je er weer voor 100% tegenaan. Fleur en ik gingen voor een speciale massage naar Cée. We kwamen erachter wat een massage voor je lichaam en geest kan betekenen, hoe je je huid het beste kunt verzorgen en wat onze voeten over ons zeggen. Ik neem je mee.

cee-concepts-massage-geniet
Genieten!
cee-concepts-massage-hoek
Hoekje bij Cée Concept

Onder één dak

Cée ligt samen met nog andere verzorgingsinstituten in ‘Servaas the Beauty Concept’. Een historisch gebouw van de buitenkant en van binnen een oase van rust. De grote deuren geven je toegang tot de kamer van Céryla, de eigenaresse van Cée Concept, waar voor ons twee massage tafels klaar staan. We worden rustig ontvangen met een gemberthee en wat lekkers. We maken kort kennis en Céryla vraagt ons daarna ons uit te kleden en de badjassen aan te trekken.

cee-concepts-massage-entree
Servaas the Beauty Concept
cee-concepts-massage-thee
Kopje gemberthee met lekkers

De voeten waarop je gaat..

We mogen plaatsnemen in relaxte stoelen. We krijgen beide een warm voetenbad. Heerlijk om de massage zo te beginnen. De voeten worden tenslotte vaak vergeten, maar zeggen veel over je, komen we achter. Céryla heeft veel kennis hierover en legt ons uit waarom voeten en tenen een bepaalde stand hebben en zo in verbinding staan met je verleden, gedrag, karakter en persoonlijkheid. Erg interessant. Zo las ze van mijn voeten o.a. af dat ik veel ambities heb die ik na wil streven, working on it! Terwijl onze voeten rust krijgen, worden onze handen gemasseerd. Ze eindigt met een heerlijk masker voor de handen. Resultaat: zijde zachten handen en voeten.

cee-concepts-massage-voetenbad
Rust voor mijn voeten

Zonder toevoegingen

Voordat Céryla de behandeling start laat ze ons de producten waarmee ze werkt ruiken. Heerlijke speciale geuren, concluderen we samen. Céryla werkt met 100% natuurlijke producten van het merk Rainpharma. Ze legt ons haarfijn uit hoe deze producten werken en een positieve werking hebben op je huid ten opzichte van de producten die we doorgaans in onze badkamer hebben staan.

cee-concepts-massage-rainpharma-1
Bodyolie van Rainpharma
cee-concepts-massage-rainpharma
Lemongrass onze favoriet

Geur, geluid en aanraking

Na de voet- en handmassage mogen we plaatsnemen op de massagebedden. We mogen op onze rug gaan liggen en worden met zachte doeken bedekt zodat we het niet koud krijgen. Céryla is alleen en geeft ons om beurten haar volle aandacht. Dit is de eerste keer dat ik een duo-massage krijg op deze manier. Voordat ze start met de behandeling mogen we ieder een geurtje uitzoeken. Met de geur die we kiezen worden we ook behandeld. Lemongrass bleek onze favoriet. Het is een heerlijke ervaring.

De massage kan echt starten nadat de klankschaal het sein heeft gegeven. Totale ontspanning volgt. Ik ga niet teveel verklappen over de massage zelf, omdat ik vind dat je dit zelf moet ervaren. Maar ik kan erover zeggen dat het heel bijzonder is. De behandeling duurt ongeveer een uur (p.p.) en dan zijn voeten, onderbenen, rug, schouders, nek en hoofd volledig ontspannen. We komen weer tot aarde door een rustgevende melodie.

cee-concepts-massage-klankschaal
De klankschaal
cee-concepts-massage-voeten
Begin en einde van de massage start bij de voeten
cee-concepts-massage-genieten
Helemaal zen

In de watten en wolken

We genieten nog even na met een vers perensapje en een glaasje munt water. De rush waar we mee binnenkwamen zijn we samen kwijtgeraakt tijdens deze heerlijke massage. Céryla heeft ons laten ervaren hoe het voelt als energiebanen weer connectie maken en wat een drukpunt voor je kan betekenen. Ze heeft ons echt in de watten gelegd, van top tot teen. We blijven nog even in de wolken voordat we deze heerlijke plek verlaten en de drukke wereld weer binnenstappen…

cee-concepts-massage-water
Glaasje water om mee af te sluiten

Céryla is massage-therapeute, yoga docent en heeft een eigen kledinglijn. Daarnaast geeft ze ook verschillende workshops. Bekijk haar website voor meer informatie.

Cée
Sint Servaasklooster 41
6211 TE Maastricht

Liefs,
Ellis