Type and press Enter.

Relax en geniet in Beeg!

rachelle-philippen-insider

We delen zelf graag onze leukste tips in Limburg. Maar het is net zo leuk om dit ook aan anderen te vragen zodat we zeker weten dat we echt niks leuks missen. Dat doen we middels de ‘insider tip’ rubriek, die regelmatig terug te vinden zal zijn op Liefs uit Limburg. Dit keer laten we Rachelle Philippen aan het woord:

Rachelle Philippen
Is 30 jaar
Geboren in Sittard
Woont in Grevenbicht
Is Fotograaf @ Photo4fun.nl (eigen zaak) & 20 uur Medewerker Kwaliteit, Arbo & Milieu @ WML

De Proeftip!

Waar ga jij het liefst iets eten of drinken?

Restaurant P in Grevenbicht. Waarom? Omdat dit geen doorsnee restaurant is. Het wordt gerund door een team ‘pensionado’s’ (vandaar die P) zoals ze zelf zeggen. Gepensioneerden met een passie voor horeca en gezelligheid. En die passie en gezelligheid vind je zeker bij Restaurant P. Op een sfeervolle locatie met gezellige, goede bediening EN een goede keuken. En dat alles ook nog bij mij in de straat. Restaurant P is absoluut een bezoekje waard. Dat verwacht je niet in Grevenbicht he?”

Aan de Greune Paol 45, Grevenbicht

gerecht-restaurant-p
Culinair genieten
gezelligheid-restaurant-p
Gezelligheid bij Restaurant P
De Doetip!

Als je 1 activiteit mocht noemen: Wat doe je dan het liefst?

“Dan blijf ik toch in Beeg (hoe ze Grevenbricht ook wel noemen). Ooit was Beeg bekend van ‘de Wereldvrijgezellencongressen’, maar tegenwoordig is ‘Beeg’ veel meer dan dat. Ik kan wel concluderen dat het een levendig dorp is met prachtige natuur. Mijn tip: maak een wandeling langs de Maas en steek eventueel nog even over naar onze Belgische buren met de voet/fietsveer. Strijk neer langs het water in het gras en geniet van een kleine picknick of eigen drankje. Met het zonnetje erbij, succes gegarandeerd!” 

P.S. Voor een mooie wandelroute klik hier
P.S.2 Bij het voetveer staat een WML watertap, hier mag en kan iedere voorbijganger gratis z’n flesje water vullen met koud, Limburgs drinkwater. Lekker toch!? 

langs-de-maas
Prachtig plekje
wml-waterpunt
Een WML waterpunt

Ben jij ook een insider en deel je graag je beste tips? Stuur ons een mailtje [email protected]