Type and press Enter.

Romantische tips voor Valentijnsdag

Liefs uit Limburg-wandelen-Maastricht-quiz-valentijn

Of je liefde nu geheim is of je hebt een vaste relatie, deze speciale dag vol liefde kun je niet zomaar voorbij laten gaan. Sterker nog, je kunt maar beter goed uitpakken. Een beetje extra liefde maakt iedereen blij, vooral in deze tijd. Dus als je nog geen idee hebt wat te doen, lees dan vooral even verder. De cupido’s van Liefs hebben wat voor je in petto:

Proef de liefde

Proef samen met je lover van de liefde tijdens een wandeling van 8 km in de omgeving van de Enci-Groeve in Maastricht. Jij en je geliefde worden onderweg heerlijk verwend met een voor-, hoofd- en nagerecht en een kleine verrassing van verschillende smakelijke plekjes zoals Bistro Hoffmani, Gastro Puro en Kostas Pita Gyros. Maar er wordt niet alleen geproefd, onderweg doe je ook een quiz en kom je erachter hoe goed je elkaar kent. Je kunt zelfs iets winnen. Mee- of cadeau doen? Bekijk hier meer informatie: www.artemistours.nl/preuf-de-leefde/

Een ode

Café De Pieter in Maastricht is tijdens het weekend van Valentijnsdag omgetoverd tot een liefdevolle spot. Dit is de plek waar de versierders van KEIGOED voor jouw geliefde creatieve odes gaan schrijven. Wil jij een ode aan je lover sturen? Of wil je gewoon iemand blij maken? Ga dan samen langs op vrijdag 12, 13 of 14 februari tussen 15:00 – 20:00 bij Café De Pieter waar live een ode wordt geschreven (binnen 10 minuten!).

cafe-de-pieter
In zangeres zonder naam-stijl – bron: cafedepieter.nl

Culinair voor 2

Margo weet wat lekker is. Dus haal haar in huis tijdens Valentijnsdag. De valentijns love box van restaurant Da Vinci is voor twee personen en bestaat uit vier gangen. Voorgerecht: salade van Atlantische koningskrab met Anna Dutch kaviaar, tussengerecht: zeetong met langoustines, hoofdgerecht: Nederlandse kalfshaas met ravioli van knolselderij en cèpes saus en als nagerecht een Valentijns dessert van witte chocolade met frambozen (€ 120 voor twee personen). Succes verzekerd! Bestel op tijd, via deze link.

Cocktails nippen

Samen cocktails drinken op Valentijnsdag. Romantischer gaat het toch niet worden. TwentyTwo, de cocktailtempel van Roermond, heeft daar een speciale box voor samengesteld. Drie verschillende cocktails compleet met rozenblaadjes. Shaken, presenteren en drinken… jij bent de bartender! Wees niet bang, er worden duidelijke instructies bij de box gegeven zodat er niks mis kan gaan. Bestellen kan via de website.

Bubbels & chocola

De liefde vier je met een glaasje bubbels. En dat niet alleen. Het is pas echt compleet met chocolade. Of beter, bonbons. Wijngaard Raarberg in Meerssen snapt dit en stelde een Valentijnsbox samen met bubbels en 39 bonbons. Het mooie ervan: het komt allemaal van Limburgse bodem. We kunnen je verzekeren dat je scoort met deze box. Bestel op tijd via deze website.

raarberg-valentijnsdag
Valentijns box Raarberg – bron: www.wijngaardraarberg.nl

Lekkers voor de liefde

We kunnen niet altijd bij elkaar zijn, maar elkaar verrassen kan wel. Misschien heb jij geen geheime liefde of een relatie, maar wil je wel een vriend of vriendin extra in de watten leggen met iets lekkers. Cupcakes delivery in Sittard weet daar wel raad mee, zij bezorgen namelijk lekkers tot aan de deur. Dus bestel truffels, macarons, bonbons, The Box of Love of gewoon een doosje van de lekkerste cupcakes en laat het bezorgen door de speciale delivery. Bestel het hier.

Quiz vol liefde

Zit je op Valentijnsdag samen met je geliefde op de bank? Maak het dan extra gezellig en doe een quiz vol liefde. De volledige quiz staat in het teken van ‘love’, hoe leuk. Verwacht een uitdaging bestaande uit grappige vragen, veel romantische muziek en natuurlijk fragmenten vol liefde. Kaartjes zijn te koop via www.pubquizathome.nl. Zet van tevoren een flesje wijn koud, maak een borrelplankje klaar en samen quizzen maar.

Heb een heerlijk weekend samen!

Heel veel liefs,

Fleur & Ellis