Type and press Enter.

Samenwerken

Ambitie 

Geen zorgen, we gaan geen enorme commerciële website worden. Maar we willen organisaties de mogelijkheid geven om ons tips aan te dragen waar we zelf nog niet aan gedacht hadden en natuurlijk onszelf een plezier doen om een zakcentje bij te verdienen. Want eerlijk is eerlijk zo’n leuke website als Liefs uit Limburg bijhouden kost ook gewoon tijd. We hebben trouwens beide niet de ambitie om ervan te leven. 

Onze voorwaarden 

Wij zullen de aanvragen bekijken en beoordelen op onze voorwaarden: kneuterig, onontdekt, bourgondisch, authentiek, typisch Limburg en alles wat wij leuk vinden om te doen. Ons doel is en blijft het stoffige imago van Limburg af te vegen en Limburg weer te laten ‘shinen’. We staan achter alle blogs die we maken, ook wanneer we daarvoor een vergoeding krijgen.

Eerlijk 

Eerlijkheid hierin is het allerbelangrijkste. Hoe goed de blogs ook bij ons passen, we vinden het wel zo eerlijk wanneer we dit bij die desbetreffende blogs vermelden. Geen verrassingen, maar helderheid van zaken. Eerlijkheid duurt tenslotte het langst en dat komt goed uit, want we willen nog lang niet stoppen. 

Heb je een bedrijf en wil je naar aanleiding van dit schrijven graag met ons samenwerken? Dan hebben we de mogelijkheden daarvoor opgesomd in onze mediakit. Bekijk het hier. Ben je als lezer geïnteresseerd? Spiek dan gewoon stiekem even.

Liefs,
Fleur & Ellis

Neem contact met ons op via info@liefsuitlimburg.nl