Type and press Enter.

Uit logeren bij Mr.Jigs in Venlo

mr-jigs-lobby

Onlangs gingen we op pad naar Venlo. Fleur was al helemaal enthousiast over deze stad en ik werd, eigenlijk direct nadat we de auto geparkeerd hadden, ook enthousiast. Een charmante plek met op iedere hoek wel iets leuks te ontdekken. Super knusse winkeltjes en leuke kroegjes. Deze zijn gebundeld in een aparte blog. Een overnachting bij Mr. Jigs, een splinternieuw hotel dichtbij het centraal station van Venlo, maakte het compleet. Ik neem je mee.

mr.jigs-fleur
De ingang van het hotel

New in town

Mr. Jigs is dus splinternieuw. Dat voel je aan alles en wat een feest dat wij hiervan mochten genieten. Het nieuwe hotelconcept staat voor ‘onverwachte luxe & no bullshit’ en dat was het. De (34) kamers zijn ruim en luxe. De bedden en kussens slapen heerlijk. De lobby heeft een bar en een aantal tafels. Meer heb je toch niet nodig? Hier kom je voor een comfortabele overnachting zonder fratsen en zoals Mr. Jigs zelf zegt: “je hebt zelf de teugels in handen”.

mr-jigs-slaapkamer
Ruime slaapkamer
mr.jigs
Hip!

Lachen

Het hotel is stijlvol en zonder ‘bullshit’. Dat is niet helemaal waar ;). Je komt hier en daar wel een grapje tegen. Daar houden wij wel van! Voor de rest inderdaad geen bullshit. Er is overal aan gedacht en precies genoeg van dat. Geen overbodige luxe, maar vooral onverwachte luxe. Ga dat zeker zelf ervaren.

mr-jigs-fleur
No bullshit

Proef Mr. Jigs

We logeerden niet alleen bij Mr. Jigs, we proefden hem ook! Hij maakt namelijk ook zijn gin zelf. Die moesten we proeven in de bar van het hotel. Dat deden we dus ook. Heerlijk met gember en tonic. We vergaten even het leven (dank aan Billy Joel).

mr.jigs-gin
Mr. Jigs Gin

Wel geen ontbijt

Ze doen hier niet aan ontbijt, maar toch weer wel. Want als je ’s morgens in de lobby komt liggen er verse croissantjes, fruit en wordt er een lekker kopje koffie of thee voor je gezet. Voor ons een prima start van de dag. Wel of geen ontbijt, wij genieten.

mr-jigs-lobby-fleur
Doe ons maar een croissantje
mr-jigs-ontbijt-3
Meer dan genoeg

Overweeg je om Venlo te bezoeken? Slaap dan hier. Mr. Jigs zal je zeker verwennen.

Op zoek naar een leuk eettentje? Lees dan hier onze favoriete plekjes in Venlo.

Mr. Jigs
Keulsepoort 16
Venlo

Liefs,

Ellis