Type and press Enter.

doe

Vanaf NU delen wij onze Liefde voor Limburg hier!

Fleur-Ellis-2

Na veel avonden brainstormen en bouwen is het nu dan echt zo ver: Liefs uit Limburg is live! We zijn blij en trots op het resultaat en er helemaal klaar voor om jullie mee te nemen in onze avonturen hier in het mooie Limburg. Liefs uit Limburg is hét platform als je Limburger bent, of wanneer je Limburg bezoekt, en je op zoek bent naar leuke uitjes, hippe hotspots, lekkere restaurants, echte Limburgse recepten, wilt weten waar je echt moet slapen etc. Maar natuurlijk ook wanneer je gewoon nieuwsgierig bent naar al het leuks wat Limburg te bieden heeft. 

Voorafgaand aan die avonden brainstormen ontstond het idee om dit platform te gaan bouwen. We kwamen hierbij omdat we beide een platform misten waar op een frisse en jonge manier naar Limburg gekeken wordt. Geen suffe wandelroutes of tripjes met saaie tourguides, maar juist die hippe wandelingen (of andere sportieve activiteiten) en plekjes, bourgondische kroegjes, authentieke restaurants, te gekke slaapplekken, mooie pluktuinen, Limburgse wijngaarden en ga zo maar door. Met Liefs uit Limburg vegen we het stoffige imago van Limburg af en laten we Limburg weer ‘shinen’. 

Wie wij zijn 

Maar wie zijn wij? We zijn rasechte Limburgers, niet wereldvreemd, want we houden beiden van reizen. Fan van Limburg, dat mogen duidelijk zijn (we snappen dan ook niets van leeftijdsgenoten die hier wegtrekken). Fleur (rechts op foto) is de creatieve avonturier en weet altijd van alles een feestje te maken. Ellis (logischerwijs dus links op de foto) is een sporty foodie met een hart voor lekker eten en weet niet wat stil zitten is. We kennen elkaar vier jaar en weten elkaar altijd te enthousiasmeren met van alles en nog wat. Zet ons bij elkaar en we bedenken op één avond drie nieuwe initiatieven. We praten sneller dan we denken en weten beiden van aanpakken. Over dit initiatief zijn we laaaaaiend enthousiast en daarom ook blij dat het nu eindelijk zo ver is… 

We hebben al ontelbare ideeën voor onderwerpen om die leuke blogs over te kunnen maken, maar heb jij nu goede tips? Schroom dan niet. Onze mailbox staat altijd open voor knetter goede suggesties, neem contact met ons op. 

Kom je mee genieten?

instagram: @liefsuitlimburg
facebook: www.facebook.com/liefsuitlimburg 

Liefs,
Fleur & Ellis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 comments

  1. Super cool! Kijk nu al uit naar alle post en wellicht kan ik nog eens bijdragen 😉 L voor L (liefde voor Limburg) ❤️ Succes dames !

  2. Hee Amanda, wat leuk! Als je nog leuke tips hebt, horen wij dat graag natuurlijk. Liefs

  3. Super leuk Ellis en Fleur! Limburg is zo mooi en dat vergeten we veel te vaak!

  4. Hee Maxime, thnx voor je reactie. jaaa daar denken wij nou precies hetzelfde over!
    Liefs