Type and press Enter.

Wijnproeverij aan huis dankzij Kapèlkeshof

Kapelkeshof-wijnproeven-Ellis-Fleur

Af en toe balen we toch echt even van de beperkte mogelijkheden die we op dit moment hebben. Maar er zijn gelukkig genoeg leuke initiatieven om de avondjes thuis wat op te fleuren. Zo werden wij benaderd door Kapèlkeshof met de vraag of we hun wijnproeverij voor thuis wilden proberen. Uiteraard! En zo ging dat.

Thuisbezorgd

Kapèlkeshof is een horeca/ belevingslocatie in Noord-Limburg met o.a. een eigen wijngaard. In deze tijd bieden ze een doe-het-zelf wijnproeverij met 4 van hun eigen wijnen die ze aan huis bezorgen. Wij namen de goed gevulde proefbox met veel plezier in ontvangst.

Kapelkeshof-wijnproeverij-aan-huis
De proeverij wordt aan huis geleverd, ideaal.
Kapelkeshof-pakket-wijnproeverij
Happy juice inside.

Wijnen

In onze box zaten 4 wijnen (0,75cl), waaronder 2 witte: Cuvée de Râum en het Kroonjuweel en 2 rode: de Turfstaeker en de Peelrand. Volgens de instructie startten we met de lichtste, witte variant. Daarnaast bevat de box proef instructies, proefformulieren en 4 proefkaarten met toelichtingen over hoe je de wijnen het beste kunt proeven en waar de wijnen uit bestaan. Zo leer je bij terwijl je van een wijntje geniet.

Kapelkeshof-uitleg-witte-wijn-proeverij-thuis
Eerst lezen dan proeven.

Er zijn 3 verschillende boxen die je kunt bestellen (vanaf € 50,-) én er is een mogelijkheid om hapjes toe te voegen. Wij verzorgden zelf een plank met lekkers en die ging er goed in!

Kapelkeshof-hapjes-wijn
Ook heel lekker in combinatie met hapjes.

Gezelligheid

Wij hebben genoten van ons avondje ‘proeven’. Een aanrader als je je wijnkennis wilt uitbreiden. Daarnaast is het natuurlijk, vooral in deze tijd, een leuke manier om lokale ondernemers te steunen.

Kapelkeshof-wijnproeven-thuis-Ellis-Fleur
Santé!

Vergeet niet te genieten ;).

Liefs,

Fleur & Ellis