Type and press Enter.

Zorgeloos genieten en een beetje spanning

femke-wackers

We delen zelf graag onze leukste tips in Limburg. Maar het is net zo leuk om dit ook aan anderen te vragen zodat we zeker weten dat we echt niks leuks missen. Dat doen we middels de ‘insider tip’ rubriek, die regelmatig terug te vinden zal zijn op Liefs uit Limburg. Dit keer laten we Femke Wackers aan het woord:

Femke Wackers
Is 26 jaar
Geboren in Susteren
Woont in Sittard
Is Orthopedagoog

De Proeftip!

Waar ga jij het liefst iets eten of drinken?

Bij Groenten van Roos. Een gezellig en knus eetzaakje in het centrum van Sittard waar je heerlijke, pure en biologische gerechten kunt eten. Alle gerechten zijn glutenvrij en lactosevrij en er wordt ook rekening gehouden met andere allergieën. Dit vind ik persoonlijk echt super, want zo kun je zorgeloos genieten. Er is ook de mogelijkheid om op zaterdagavond en donderdagavond een 3-gangen menu te bestellen en op zondag lekker te gaan brunchen. Erg lekker en leuk om te doen!

Paardestraat 22,  Sittard

Groenten-van-roos-1
Groenten van roos
De Doetip!

Als je 1 activiteit mocht noemen: Wat doe je dan het liefst?

Dat is het spel: Wie is de mol? in Roermond. Het spel is gebaseerd op het bekende gelijknamige tv-programma. Leuk om als bedrijfsuitje te doen of met familie of vrienden. Verschillende teams gaan op pad om vanallerlei opdrachten en puzzels op te lossen. Elk team heeft een mol die anoniem het spel kan saboteren. Erg leuk om te doen! Je leert zo ook de stad en zijn historie kennen!

Ben jij ook een insider en deel je graag je beste tips? Stuur ons een mailtje info@liefsuitlimburg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.